Traiteur

Cremers Peter

Oud- en nieuwjaar 2019 -2020


Warm buffet aan 26,50 euro

  • Tomatensoep met balletjes of pompoensoep met garnituur
  • Stoofpotje van kip val deu met Maaslenjer triple
  • Kabeljauwhaasje met scampi’s, saus met vleugje kokos, citroengras en prei
  • Varkenshaasje met rode wijnsaus
  • Gevulde courgettes, vergeten groenten uit de oven, bio –champignons uit Kinrooi , aardappelen uit de oven met rozemarijn, puree met garnituur van prei en tuinkruiden

Koud buffet aan 27,50 euro

  • Verse roze zalm gegarneerd met cocktaileitjes
  • Scampi’s met dressing van kokos, citroengras, en bosui
  • Variatie van gerookte vis met appel komkommerjus
  • Parmaham met chutney van mango
  • Kalfsvlees, gedroogde ham uit de streek met perenrelish
  • Gemarineerde yacon met gerookte kip, vanille en limoen
  • Aardappelsalade, pastasalade, groene salade

Pastabuffet aan 18,50 euro

Koud :

  • Mini penne met anjovismayonaise, zeekraal, groene asperges en kerstomaatjes

Warm :

  • Lasagne van kalfsgehakt, pesto, tomaat en courgette
  • Tagliatelle scampi’s met pernodsaus
  • Tortelini met bio champignons , room, parmaham en rucola
  • Vergezeld van brood, boter en salade


Soepen

  • Tomatensoep met balletjes   4  per liter
  • Soep van geroosterde pompoen met garnituur van granola met crumble van spek en kaas   5 per liter

Hoofdgerechten

  • Stoofpotje van scharrelkip met Maaslenjer triple, vergeten groenten uit de oven, stoofpeertjes,
    aardappeltjes uit de oven met rozemarijn    15 pp. 
  • Kabeljauwhaasje met scampi’s ,saus met vleugje kokos, citroengras en prei, gevulde courgette en
    puree met garnituur van prei en tuinkruiden    18 pp. 
  • Varkenshaasje met rode wijnsaus, vergeten groenten uit de oven, bio-champignons
    aardappeltjes uit de oven met rozemarijn    17 pp.                                                                                                                                                
  • Kalkoenfilet gevuld met peperkoek en noten, vergeten groenten uit de oven, gekaramelliseerd witlof balsamico,
    aardappelpuree met pompoen    16 pp. 

Bij alle hoofdgerechten is er een aardappelbereiding en er kunnen ook nog zonder kostprijs extra kroketten bij besteld worden


Nagerechten

  • Panna cotta van yoghurt met gekaramelliseerde citrus en yacon   5 
  • Carpaccio van vers fruit met coulis van mango en kokos   
  • Chocomousse van Ruby en origine chocolade  € 5


Deze menu’s zijn voor 31 december en 1 januari


Om alles vlot te laten verlopen worden er na 15 december !!! geen wijzingen van menu of aantallen meer aangenomen.


Met deze drukke Kerstdagen vragen wij u vriendelijk om de menu's of gerechten zelf te komen afhalen.


Na de feestdagen leveren we weer heel graag aan huis maar met Kerst en Nieuwjaar is dit helaas niet mogelijk.


We wensen jullie zalige feestdagen en een prachtig 2020 !!!