Traiteur

Cremers Peter

Kerstmis 2019


Kerstmenu aan 27,50 euro

Voorgerecht

Variatie van gerookte zalm (wrap, cannelloni, rollade met scampi) met jus van komkommer/appel

Of

Kalfsvlees tonnato, gedroogde ham uit de streek met chutney, praline van ham, munt en noten

Soep: 

Soep van geroosterde pompoen met garnituur van granola met crumble van spek en kaas

Hoofdgerecht:

Kalkoenfilet gevuld met peperkoek en noten , vergeten groenten uit de oven, gekaramelliseerd witlof balsamico, 
aardappelpuree met pompoen

Nagerecht

Panna cotta van Griekse yoghurt met gekaramelliseerde citrus en yacon

 

Warm buffet aan 26,50 euro

  • Tomatensoep met balletjes of pompoensoep met garnituur
  • Stoofpotje van scharrelkip met Maaslenjer triple
  • Kabeljauwhaasje met scampi’s, saus met vleugje kokos, citroengras en prei
  • Varkenshaasje met rode wijnsaus
  • Gevulde courgettes, vergeten groenten uit de oven, bio –champignons uit Kinrooi , aardappelen uit de oven met rozemarijn, puree met garnituur van prei en tuinkruiden

Koud buffet aan 27,50 euro

  • Verse zalm gepocheerd gegarneerd met cocktaileitjes
  • Scampi’s met dressing van kokos, citroengras, en bosui
  • Variatie van gerookte vis met appel komkommerjus
  • Parmaham met chutney van mango afgewerkt met vers fruit
  • Kalfsvlees tonnato, gedroogde ham uit de streek met perenrelish
  • Gemarineerde yacon met gerookte kip, vanille en limoen
  • Aardappelsalade, pastasalade, groene salade

Voorgerechten

  • Scampi’s met dressing van kokos, citroengras, en bosui   8 pp
  • Variatie van gerookte zalm (wrap, cannelloni, rollade met scampi) met jus van komkommer/appel   8 pp. 
  • Kalfsvlees, gedroogde ham uit de streek, praline van ham   8 pp.
  • Vitello tonnato   8 pp. 

Soepen

  • Tomatensoep met balletjes   4  per liter
  • Soep van geroosterde pompoen met garnituur van granola met crumble van spek en kaas   5 per liter

Hoofdgerechten

  • Stoofpotje van scharrelkip met Maaslenjer triple, vergeten groenten uit de oven,
    stoofpeertjes, aardappeltjes uit de oven met rozemarijn   15 pp. 
  • Kabeljauwhaasje met scampi’s ,saus met vleugje kokos, citroengras en prei, gevulde courgette 
    en puree met garnituur van prei en tuinkruiden    18 pp. 
  • Varkenshaasje met rode wijnsaus, vergeten groenten uit de oven, bio-champignons
    aardappeltjes uit de oven met rozemarijn  17 pp.                                                                                                                                                 
  • Kalkoenfilet gevuld met peperkoek en noten, vergeten groenten uit de oven, gekaramelliseerd witlof balsamico,
    aardappelpuree met pompoen    16 pp.                                                                                                                                                       


Bij alle hoofdgerechten is er een aardappelbereiding en er kunnen ook nog zonder kostprijs extra kroketten bij besteld worden


Nagerechten

  • Panna cotta van yoghurt met gekaramelliseerde citrus en yacon   5
  • Carpaccio van vers fruit met coulis van mango en kokos  
  • Chocomousse van Ruby en intense zwarte chocolade  € 5 


Deze menu’s zijn voor 24 en 25 december 2019.


Om alles vlot te laten verlopen worden er na 15 december !!! geen wijzingen van menu of aantallen meer aangenomen.


Met deze drukke Kerstdagen vragen wij u vriendelijk om de menu's of gerechten zelf te komen afhalen.


Na de feestdagen leveren we weer heel graag aan huis maar met Kerst en Nieuwjaar is dit helaas niet mogelijk.

 

We wensen jullie zalige feestdagen en een prachtig 2020 !!!