Traiteur

Cremers Peter

Desserts


  • Chocolademousse  € 4.00 pp.
  • Mousse van witte chocolade en noten   € 4.50 pp.
  • Mousse van ruby chocolade met sausje rood fruit   € 4.50 pp. 
  • Tiramisu   € 4.50 pp.
  • Tiramisu met speculaas   € 4.50 pp.
  • Verse fruitcocktail   € 4.00 pp.
  • Fris soepje van rode vruchten met mascarponecrème  € 4.50 pp.
  • Parfait van nougatine en granaatappel  € 5.00 pp.

                                            

     Dessertbuffet  (vanaf 15 personen )

  • Keuze uit 3 van bovenstaande desserts in grote kommen, mooi afgewerkt met een schotel vers fruit  € 8.00 pp.
  • Keuze uit 3 van bovenstaande desserts in individuele porties (geserveerd in makkelijke wegwerpglaasjes)  € 8.00 pp.